background

Sport-, klassieke-, anti-stress- en bindweefselmassage


SportmassageEen sportmasseur past verschillende massagetechnieken toe ter verbetering van de conditie van de spieren. Naast de massage kan de masseur ook functietesten en houdingsadvies geven, oefeningen uitvoeren en advies geven over gezond en veilig bewegen. Het aanleggen van tapes en bandages, EHBSO en reanimatie zitten ook in het pakket.


De naam sportmasseur wil niet zeggen dat de massages alleen gericht zijn op sporters. Ook mensen met nek-, schouder-, rug- en hoofdpijnklachten kunnen heel goed terecht bij een sportmasseur. Natuurlijk worden indien nodig de benen en armen ook behandeld.


Bij Jolanda Numans komen mensen met verschillende klachten terecht. De jongste is 9 jaar, de oudste is 82 jaar. Naast dat de massage goed voor de spieren en gewrichten is, heeft het ook zeer zeker een ontspannende werking.


Sporters, mensen die veel achter de computer werken, kappers, mensen uit de bouw, vrachtwagenchauffeurs en boeren, zij hebben allemaal baat bij een goede sportmassage. Daarnaast vinden ook zieke mensen die bedlegerig zijn het fijn als ze gemasseerd worden.


Klik hier om een afspraak te maken!